VitalMayovita

Vital

Mayovita деликатесни мајонез је производ веома високе хранљиве вредности. Производи се од сунцокретовог уља високог квалитета, жуманаца, шећера, соли, сенфа и арома. Све компоненте које улазе у састав производа су проверено високог квалитета.

Деликатес мајонез је изузетног укуса, лако сварљив и због тих својстава се користи за јело и као додатак разним врстама салата од меса и поврћа. Сви мајонези су термостабилни.

Mayovita посни мајонез је производ погодан за дијеталну исхрану пошто у себи не садржи холестерол. Произведен је са смањеном количином сунцокретовог уља високог квалитета и без жуманаца. Поред уља у састав производа улази чист природни скроб, со, шећер, сенф, сирће и остали зачини. У одабиру сировина које улазе у састав производа изузетан значај има квалитет сировина и поступак њиховог добијања.

Лагани мајонез због својих особина може да се користи за јело и као додатак салатама. Пошто у себи садржи сировине искључиво биљног порекла препоручује се за исхрану вегетаријанаца и у време поста.

Vital
Врбас
0038163487974

Vital Tomato Ketchup

Vital Tomato Ketchup

Vital tomato кечап је делимично концентровани сок парадајза са додатком сирћета, шећера, соли и разних зачина. Учествује у обогаћењу целодневне исхране, како деце тако и одраслих особа. Кечап је иначе једна од најприсутнијих намирница у…

Опширније

Vital а.д.

Vital а.д.

Vital је једна од највећих и најстаријих фабрика уља и биљних масти на Балкану. Синоним је за традицију и квалитет на овим просторима. Након приватизације, октобра 2005. године, Vital постаје део корпорације Инвеј и наставља своју улогу…

Опширније