Рекли су о награди

Рекли су о награди

 

P....S....fashion – Jелена Каранац, директор маркетинга и односа с јавношћу

Свака награда коју смо добили за нас је значила много, али признање „Најбоље из Србије“ је оно које са највећим поносом истичемо. Чињеница да смо у протекле три године два пута проглашени победником, потврда је успешности нашег пословања, али и велике одговорности према нашим потрошачима и сарадницима чија очекивања морамо наставити да испуњавамо.

 

KNEZ PETROL – Ратко Густоварац, директор малопродаје

Награда „Најбоље из Србије“ подстицај је, велики показатељ и потврда квалитета наших услуга и препознатљивости бренда. На награду смо поносни, али и додатно обавезни и мотивисани да будемо још бољи и постављамо још више циљеве водећи рачуна о потрошачу. 

 

ПОЉОПРИВРЕДНО ГАЗДИНСТВО BALANYI – Sándor Balanyi, власник газдинства

Награда „Најбоље из Србије“ јесте признање које је стигло у писаном облику, а које смо већ имали усмено од наших потрошача. После доделе признања, потрошачи и пословни партнери нам се обраћају са „бланко“ поверењем.  Пошто се на газдинству производи свеже поврће убудуће ћемо имати обавезу, да задржимо досадашњи квалитет, не само награђеног, већ свих производа, јер се то сада подразумева.

 

ТАМБУРИЦА ФЕСТ - др Јован Пејчић, директор

Награда нам чини част и признање да смо на правом путу у мисији очувања и неговања културно-историјских вредности наше земље.

 

ПИРОТСКА ПЕГЛАНА КОБАСИЦА – Драгиша Јовановић, директор

Јединствен производ који потиче још из доба Турака, традиционални, врхунски специјалитет пиротског краја, произведен од најквалитетнијег меса умешаног са зачинима, полако али сигурно добија своју позицију на тржишту. Ова награда ПКС, друга многобројна признања, златне медаље квалитета са Новосадског сајма, само показују да је производ, како по начину на који се добија, тако и по богатству мириса и савршеног укуса, оно што је стварно НАЈБОЉЕ ИЗ СРБИЈЕ. А нама је будућа обавеза да то одржимо, унапређујемо и наставимо са промоцијом бренда, посебно у иностранству.

 

ЕТНО КОМПЛЕКС ВРДНИЧКА КУЛА – Јелена Радивојевић, менаџер Eтно комплекса

Са поносом носимо титулу „Најбоље из Србије“ у категорији Најбољи мали туристички смештај. То је сигуран показатељ и мерило вредности да смо у туризму, сектору који бележи највећи раст у претходних неколико година, препознати и награђени као квалитетан, продуктиван и најбољи бренд. Туристичка понуда једне земље јесте њено огледало! Посебно мотивисани проширићемо нашу понуду, задржати квалитет, угостити велики број домаћих и страних туриста и на тај начин исписати најлепшу будућност Србије.

 

ALFA-PLAM A.D. – Горан Костић, генерални директор

Компанија Алфа-Плам већ пар година уназад са поносом истиче симбол „Најбоље из Србије“. Овогодишње признање обавезује али је и потврда исправности развојног пута који је наша компанија поставила пред собом и који са успехом реализује. Због свега наведеног сматрамо да је једна реч сасвим довољна да опише овај успех: БРАВО!

 

HAPPY–HONEY - Нина Петровић, оперативни директор

У првој години пословања ова награда је велики успех и још један од начина да ширимо срећну причу кроз осмех и свест о здравој исхрани. Наша јединствена рецептура и квалитет су оно што је већ препознатљиво, а успеси које будемо остварили кроз извоз на различита тржишта у Европи и свету радо ћемо делити са нашим потрошачима. Задовољство нам је да будемо у друштву осталих добитника признања и свима честитамо.

 

HARDER DIGITAL SOVA – Бранислав Бриндић, генерални директор

Признање „Најбоље из Србије“ је велико признање не само за нашу фирму, већ и целу Оптоелектронску групацију „Harder Digital“, која показује да су Hi-Теch фирме будућност Србије и да се корпоративни бренд у Србији може градити и у области високих технологија. Ово је велики импулс и подршка нашим даљим развојним плановима, који се не заустављају на границама Србије, већ досежу и до самих светских трендова у овој области.
“Ми не гледамо само кроз ноћ, ми гледамо у будућност“ је мото који обележава имиџ наше фирме и посвећеност иновативним night vision технологијама.
Надамо се да ћемо својим примером дати значајан подстицај развоју нових Hi-Теch фирми у Србији.

 

ENERGY NET - Bранислав Сердар, менаџер пословног развоја

Ово признање потврда је да је Energy Net успешна домаћа компанија и лидер у области КGH. Она нас инспирише, али и обавезује да будемо бољи, да се трудимо више, да превазилазимо стандарде квалитета и услуге. Она је обећање нашим сарадницима, купцима и добављачима да смо сигуран и поуздан партнер, поносни на своју традицију, али и да смо спремни да се усавршавамо и креирамо нове трендове. Она је симбол пређеног пута, али и оног који нас тек чека.

 

HBIS Group Serbia – Јован Ђорђевић, директор маркетинга

Ову награду смо примили баш у време када HBIS Group Serbia обележава двогодишњицу преузимања фабрике и за нас представља још једну врсту признања за сав труд који смо уложили како бисмо из године у годину били све бољи. Признање „Најбољи извозник године” у категорији великих предузећа од великог нам је значаја и мотивише нас да наставимо са добрим резултатима, да инвестирамо у нашу будућност и да будемо препознати како на домаћем, тако и на иностраном тржишту.

 

VRTLARI DOO MALI IĐOŠ – Branislav Sekulić

За нашу породичну фирму Vrtlari doo Mali Iđoš, која је први пут добила награду „Најбоље из Србије“ за 2017. годину у категорији увођење новог бренда, признање представља велики успех. Направити бренд од једног малог породичног газдинства какво смо били донедавно, даје нам још више мотивације да у наредном периоду будемо још бољи. Почаствовани смо што ће наши производи да буду крунисани ознаком „Најбоље из Србије“ која представља велику прекретницу за наше будуће пословне кораке.

 

ATLANTIC GRUPA,  Милица Јанковић, директор маркетинга

Награда „Најбоље из Србије“ за Бакину Тајну још је једна у низу потврда да је премијум квалитет наших производа, којим се и те како поносимо, препознат на домаћем тржишту. Осим тога, ова престижна награда је уједно и мотиватор да у будућности радимо још посвећеније, јер ,,Храна за душу“ поред квалитета подразумева и степен љубави који свакодневно улажемо у наш бренд.

 

HENKEL SRBIJA - Ђорђе Поповић, директор сектора Детерџенти и кућна хемија

Henkel Srbija већ дуги низ година осваја престижно признање „Најбоље из Србије“, што за компанију представља најбољи показатељ успешних пословних резултата, добрих стратегија и посвећеног тима, који континуирано и са успехом препознаје потребе српског тржишта. Ова важна награда стимулисаће нас да и убудуће улажемо у дигитализацију и напредне технологије, као и у иновативне идеје које ће унапређивати наше производе у складу са очекивањима наших потрошача.

 

МЕТАЛАЦ ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ - Надица Вујић Митровић, директор маркетинга

Ако у свакој примереној прилици истакнете да сте проглашени корпоративним брендом деценије у Србији, јасно је колики значај за нас има такво признање. „Најбоље из Србије“ је крунска потврда репутације „Металца“ као једне од најздравијих српских компанија. Снага и репутација корпоративног бренда развијају се у комплексном и дуготрајном процесу, у коме је постојаност пословних резултата само један од елемената.

 

БАМБИ - Маја Симић, маркетинг директор

Акција „Најбоље из Србије“ нас мотивише да идемо даље, да будемо још бољи, а све у циљу задовољења потреба наших потрошача који су редовни конзументи Бамби производа. Наш бренд Плазма је већ дужи низ година добитник награде за најбољи бренд, а 2014. године Плазма је и добитник признања „Најбоље из Србије“ за најуспешнији бренд у протеклој деценији.
 

ХЕМОФАРМ - Санда Савић, директорка корпоративних послова и комуникација

Лидер на домаћем и регионалном фармацеутском тржишту, а највећи извозник лекова, Хемофарм је српски фармацеутски бренд који својим производима у више од 30 земаља, верујем, доприноси и унапређењу имиџа Србије. Хемофарм није само домаћи произвођач квалитетних а доступних медикамената, већ и друштвено одговорна компанија дуге традиције, поуздан партнер потрошача, здравственог система и Владе Србије, што верификује престижна награда Најбоље из Србије на коју смо поносни.

 

НЕКТАР - Мина Тадић, директор маркетинга

Са посебним задовољством и поносом неколико година уназад освајамо за нас једно од најпрестижнијих признања „Најбоље из Србије“. Бити најомиљенији бренд у Србији је привилегија али и велико обећање које дајете потрошачима. А када вас потрошачи изнова и изнова на основу сопственог искуства изаберу за најбољи бренд, онда је то прави доказ посвећености, доказ да сте урадили посао како треба и испунили сва очекивања по најважнијим гласовима - гласовима потрошача Србије.

 

ПОЉОПРИВРЕДНО ГАЗДИНСТВО ЋУЛУМ - Симо Ћулум, власник газдинства

Награда Најбоље из Србије нам много значи, јер су потрошачи и пословни партнери препознали наш дугогодишњи напор и гласали да будемо носиоци престижног признања. Награда је доста допринела промовисању и позиционирању бренда Футошки кисели купус, као и нашег газдинства Ћулум, како на домаћем тако и на иностраном тржишту.

 

ДЕЛЕЗ СРБИЈА - Мартина Петровић, ПР компаније

Награда коју смо добили за Премиа трговачку марку потврда је да потрошачи препознају квалитет који нудимо, па поносно истичемо знак „Најбоље из Србије“. Ово нас додатно обавезује да будемо још бољи и због тога константно радимо на унапређењу рецептура производа које нудимо.

 

ОРГАНИЗАТОРИ

Контактирајте нас и пратите на друштвеним мрежама.

ПОСТАВИТЕ ПИТАЊЕ

Invalid email address.
Please type your full name.