Vital а.д.Vital

Vital а.д.

Vital је једна од највећих и најстаријих фабрика уља и биљних масти на Балкану. Синоним је за традицију и квалитет на овим просторима. Након приватизације, октобра 2005. године, Vital постаје део корпорације Инвеј и наставља своју улогу несумњиво важног актера и лидера привредне стварности на тржишту Србије и бивше Југославије.

Усавршавањем технологије, применом нових начина пословања и развојем широке лепезе производа намењених и најзахтевнијим укусима потрошача, Vital је успео да испуни очекивања не само домаћег већ и иностраних тржишта која из године у године у годину постају све пробирљивија. Промена начина живота, нова истраживања у области људског здравља и његове директне везе са исхраном, основне су смернице којима се руководи развојни тим Vital-a приликом креирања нових производа.

Применом ригорозног система контроле квалитета свих производа увођењем система квалитета ISO 9001, као и HACCP система, коришћењем сопствене акредитоване лабораторије по ISO 17025 и применом савремених метода апликације најновијих техничких достигнућа у развоју производа, VITAL данас остварује свој циљ учвршћивања постојећих и заузимања нових тржишних позиција. Оно што Vital издваја и чини посебним на домаћем тржишту су многе непрофитабилне активности у виду сталних спонзорстава и подршке уметничким ствараоцима и институцијама културе.

Vital са поносом додељује књижевну награду Златни сунцокрет за највише књижевне домете у нашој земљи.

Vital а.д.
Врбас
0038163487974

Vital

Vital

Mayovita деликатесни мајонез је производ веома високе хранљиве вредности. Производи се од сунцокретовог уља високог квалитета, жуманаца, шећера, соли, сенфа и арома. Све компоненте које улазе у састав производа су проверено високог квалитета.…

Опширније

Vital Tomato Ketchup

Vital Tomato Ketchup

Vital tomato кечап је делимично концентровани сок парадајза са додатком сирћета, шећера, соли и разних зачина. Учествује у обогаћењу целодневне исхране, како деце тако и одраслих особа. Кечап је иначе једна од најприсутнијих намирница у…

Опширније