Удружењe eko BeGEko Bag

Удружењe eko BeG

Прво еколошко социјално предузеће у Србији, бави се рециклажом билборда, промоцијом социјалног предузетништва (упошљавањем жена преко 50 година), промоцијом рециклаже и поновном употребом материјала.

Тренутно је нас четири жене старије од 54 године. Моја колегиница Јованка Брујић и ја Иванка Стаменовић смо оснивачи. Још две жене које су запослене у сталном радном односу и раде у IKEA-и за потребе IKEA-e и њених потрошача.

Наша циљна група су компаније које се на овај начин оглашавају – рекламирају, то јест промовишу своје производе или услуге. Разградљивост банера је за 1500 година, а површине по кампањи се мере у стотинама квадрата.

Наши производи су разни употребни предмети као што су: торбе, модног и конференцијског типа, разне фасцикле, новчаници, кесе за промотивни материјал, цегери, cardholderi...
Компаније су у обавези да после завршене рекламне кампање пошаљу банере на рециклажу, која се ради само иностранству и кошта много, а за узврат не добијају ништа.

Уз сарадњу са нама, за много мање новца настављају најмање годину дана најјефтинију рекламну капању. На овај начин показују своје друштвено одговорно пословање. Непосредно помажу заштиту животне средине, и социјално предузетништво.

Удружењe eko BeG
Симе Игуманова 4, 11118 Београд
061 155 73 73