TIFFANY Production дооTIFFANY

TIFFANY Production доо

Компанија Tiffany Production је породична компанија са дугом традицијом која окупља млад тим који покрећу иновативност и жеља да својим купцима понуди нешто јединствено.

За 37 година, колико постојимо, кроз тимски рад и заједничко залагање свих чланова колектива, створили смо TIFFANY бренд који је постао препознатљив у Србији али и шире.

Наша инспирација јесу наши купци, па тако TIFFANY модели осликавају савремену и пословну жену која ужива у својој женствености и снажног и елегантног мушкарца.

Наше колекције иду у корак са светским трендовима и својим квалитетом нас сврставају на сам врх модне сцене у региону.

Мисија компаније је да кроз своју оригиналност, квалитет и дизајн нашим купцима пружимо осећај јединстености.
Основна визија TIFFANY тима је мода окренута ка појединцу. Наш циљ је да у ери хиперпродукције и све веће омасовљености покажемо да су јединствени дизајн, смели кројеви, врхунска израда и квалитетни материјали нешто што ће нас издвојити из масе.

TIFFANY бренд је на тржиштима у Србији и окружењу присутан у моно и мулти – бренд продајним објектима. Послујемо путем ланаца својих малопродајних објеката, система франшизе и корнера. Данас се производи TIFFANY бренда дистибуирају на тржишта Србије, Босне и Херцеговине, Црне Горе и Хрватске у више од 100 малоподајних објеката.

Компанија је добитник награде за регионалног пословног лидера за 2018. годину као и Мој избор 2019.

TIFFANY Production доо
Моравска 12, Чачак
063 489 062