СЗР КАПА РАДЕРАДЕ

СЗР КАПА РАДЕ

Фирмa РАДЕ је основана 1950. године у Београду,и од тада се успешно бави специјализованом израдом свих врста капа и шешира. Сви производи се праве од најквалитетнијих материјала пореклом из Србије, Италије, Словачке ...

Поред Србије, производе пласирамо на тржишта земаља у региону и шире. Ручно рађени шешири, на дрвеним калупима, од најфинијих материјала, негују породичну традицију уз љубав која је уткана у сваки детаљ.

РАДЕ је спој изузетне занатске вештине и дизајна који прати савремене трендове. У фокусу је квалитет изнад масовне производње а готово савршена израда безвременских модела чини РАДЕ препознатљивим.
РАДЕ-тов пецат указује на префињеност и драгоценост, што шешуре чини још вреднијим.
Поседовање РАДЕ шешира је неоспоран знак елеганције и доброг укуса.

ТРАДИЦИЈА
Давне 1950. године када је било незамисливо видети поштованог београдског господина на улици без шешира, Радослав Раде Стефановић, школовани шеширџија, поносно је отворио своју радњу.
Посао је ишао као подмазан, јер је Балканска улица била главна трансверзала старог Београда. У породичном духу и из љубави према шеширима, Радетов син Бранислав наставља традицију и остаје у радњи до 2005. године.

Тада његова ћерка Вера, Радетова унука, преузима породични посао са својим мужем Гораном Милошевићем у циљу одржавања старинског духа и спречавања да овај обавезни, и у исто време необавезни, модни детаљ падне у заборав.

Данас је РАДЕ у Балканској омиљено место љубитеља старих заната.

СЗР КАПА РАДЕ
Балканска 34, Београд
0643772673