AMC Afrodite Mode Collection д.о.о.AMC-Afrodite Mode Collection

AMC Afrodite Mode Collection д.о.о.

AMC-Afrodite Mode Collection је приватна породична модна кућа основана 1989.године од стране супружника Afrodite И Милана Бајића. Од 2009 године, менаџмент тим је ојачан уласком друге генерације оснивача прво Бранислав, затим ћерка Маријана а потом и најмлађи син Александар.

Основна делатност компаније је производња и продаја женске конфекције (у распону величина од 36 до 50) врхунског квалитета И дизајна намањена свим потребама савремене модерне и пословне жене.

Компанија стално улаже у иновативне технологије производње и људске ресурсе, а посебно истиче друштвено одговорним пословањем, за шта је фирма била више пута наградјивана.

Фирма броји 140 запослених, 2 производна погона, 13 малопродајних објеката и разгранату велепродајну мрежу у Србији, Црној Гори,и Босни И Херцеговини, Хрватској, Словенији и од јесени 2019, у Немачкој.

Годишња прозводња AMC-a је преко 80.000 одевних предмета, распоређених у 2 сезоне- Пролеће/Лето и Јесен/Зима где свака сезона има преко 15 outfita.

Иза сваке ауторске колекције, за чији успех је компанија била више пута награђивана,стоји креативан тими који AMC дами пружају осећај задовољства, самопоуздање и јасан визуелни идентитет.

AMC Afrodite Mode Collection д.о.о.
Цара Душана 212, 11080 Београд
063602135