Terra Panonica дооTerra Panonica d.o.o. - Mokrin House

Terra Panonica доо

Mokrin House je први „coliving“ простор у овом делу Европе који се већ 3 године бави иновативним, руралним али модерним, професионалним туризмом. Угостили смо преко 1.000 дигиталних номада из преко 50 земаља света који су Mokrin звали својим домом у распону од пар дана до пар месеци.

Индивидуалци и мање групе долазе у Mokrin House како би се позитивно изоловали и фокусирали на свој рад и своје пројекте, док се тим наше компаније труди да боравак на нашем имању буде што растерећенији како би ти људи могли да се неометано посвете стварању. На имању Mokrin House-a постоји смештај, неколико простора за рад а сви оброци су обезбеђени. Око 60% целокупне хране, долази са наше фарме која се налази неколико стотина метара од самог имања а на ком се налази домаће воће, поврће као и живина.

Поред рада са индивидуалцима и групама, Mokrin House је врло активан у локалној заједници. Прошле године смо организовали између 150 и 200 догађаја у које увек укључујемо или у неким примерима и искључиво се фокусирамо на локалну заједницу. То су конференције попут TEDx-a, разне представе, концерте, радионице за децу и одрасле и многе друге.

Циљ Mokrin House-a је да иновацијама трансформише једну руралну средину у пример квалитетног модерног живота на селу а паралелно са тим да направи прво право глобално село. Добитници смо бројних архитектонских, локалних и интернационалних награда за наш рад.

Terra Panonica доо
Светог Саве 25, Мокрин
063545975