Lazar Lux д.о.о.Lazar Lux apartmani

Lazar Lux д.о.о.

26 novih, luksuzno opremljenih apartmana koji plene, kako svojim eksterijerom tako i jedinstvenim enterijerom i nikog ne ostavljaju ravnodušnim. Apartmani su savremeno opremljeni, a pristupačna lokacija omogućava lak pristup kulturnom i poslovnom jezgru grada, kao i direktnu vezu sa međunarodnim autoputem E-75.
Uživajte u našim prostranim apartmanima, koji predstavljaju pravu malu oazu udobnosti, konekciju između modernog I tradicije, prilagođenu potrebama kako poslovnih ljudi, tako I turista koji žele da obogate svoj utisak o Beogradu, bilo da putuju sa decom ili sa željom da upoznaju noćni život velegrada. Vrhunska usluga, ljubazno osoblje i udoban smeštaj će učiniti Vaš boravak u Lazar Lux Apartmanima nezaboravnim.
Ovo remek delo arhitekture se odlikuje modernim dizajnom i udobnošću. Sve sobe su opremljene mini-barom, klimom, kablovskom TV, sefom, kao i kompletno opremljenom kuhinjom. U celom hotelu Vam je omogućena kvalitetna Wi-Fi konekcija kako biste brzo i lako mogli da pretražujete svoje omiljene sajtove i društvene mreže. Svim našim gostima garantujemo sigurnost zahvaljujući našem 24h obezbeđenju.
U hotelu preovlađuje jedinstveni dizajn, detalji poput kovanog gvožđa i kristala, kao deo dekora naših apartmana.

Lazar Lux д.о.о.
Stjepana Ljubiše 31
0695645656