Ентеријер ЈанковићЕнтеријер Јанковић

Ентеријер Јанковић

Компанија је основана пре 25 година у Новом Саду (Србија), од сране господина Боже Јанковића. Ентеријер Јанковић је компанија са широким спектром услужних и производних делатности у домену опремања објеката, које нуди купцима на домаћем и интернационалним тржиштима.

Данас, Ентеријер Јанковић је у могућности да реализује сваку Вашу идеју и замисао перфектног простора, од израде идејног решења, главних пројеката ентеријера и 3Д визуелизација, кроз производњу, укључујући координацију, организацију и надзор над извођењем свих ентеријерских радова и опремања, по систему "кључ у руке". Дијапазон пројеката који се убрајају у импозантној референтној листи, варира од једноставних и краткотрајних до комплексних мултидисциплинарних вишегодишњих пројеката.

Данас, Ентеријер Јанковић чини:
• Око 600 запослених - од тога преко 100 високостручних архитеката, дизајнера, инжењера и професионалаца из других области и више стотина искусних столара, познавалаца и љубитеља обраде дрвета и метала.
• Више од 5000 изведених пројеката различитог типа, искључиво за унапред познате купце и објекте највишег ранга широм света, где се убрајају хотели, резиденције, државне институције, виле, пословни центри и др.
• Преко 1000 задовољних купаца, који нам се увек враћају за нова идејна решење и уникатно опремљене ентеријере.
• Више од 200 техничких сертификата за наше производе. Лабораторијска испитивања су спроводили искључиво акредитовани институти из ЕУ, Британије и Русије.

Ентеријер Јанковић
Primorksa 88
+38121631121006