FPM Agromehanika а.дFPM AGROMEHANIKA

FPM Agromehanika а.д

FPM-AGROMEHANIKA a.d. Бољевац налази се у Србији и један је од највећих произвођача пољопривредних машина у југоисточној Европи. Предузеће је основано 1961, али је производња пољопривредних машина почела у 1973.

Данас је то успешна приватна компанија са око 250 високо квалификованих радника, са најмодернијим машинама и развијеном технологијом у свим фазама производње. Предузеће је сертификовано за ISO9001:2008 стандард система квалитета и данас извози преко 70% годишње произвиодње.

FPM AGROMEHANIKA развија пољопривредне машине кроз сопствено истраживање & развоја, кроз сарадњу са факултетима и институтом за машинство и пољопривреду и кроз пословно-техничку сарадњу са добро познатим произвођачима пољопривредних машина из Француске (Kuhn), Италија (Breviglieri), Немачка (AGRIA) итд.

Поред производње пољопривредних машина FPM AGROMEHANIKA такође је и добављач металних делова за бројне компаније из различитих индустрија. Компанија већ извози у бројне земље: Словенију, Хрватску, Босну и Херцеговине, Црну Гору, Македонију, Немачку, Белгију, Италију, Холандију, Мађарску, Словачку, Румунију, Бугарску, Грчку, Бангладеш, Француску, Украјину, Русију, Финску и бивше УССР Републике.

Такође, FPM Agromehanika ради индустријску монтажу и генерални је дистрибутер трактора марке.

FPM Agromehanika а.д
Ђорђа Симеоновића 25, Бољевац
+381 63 459561