Јуниор ДОО, БрусХотел Јуниор

Јуниор ДОО, Брус

ЈУНИОР ДОО настаје 1990 год. под окриљем истоименог хотела. Саграђен је и вођен под надзором државних органа, све до приватизације од стране грчких компанија 2006 год.

Од тада па до данас у реконструкцију хотела, као и у допуну и реконструкцију садржаја ризорта површине 8ха уложене су значајне инвестиције и напор како би комплекс добио данашњи облик.

Капитал, уложен у одговарајући садржај, као и адекватна, обучена радна снага доводе хотел до одличне попуњености и до тога да буде препознат као једна од најбољих, ако не и најбоља, дестинација за спортске припреме и кампове у Србији.

Јуниор је омиљена дестинација и за породични одмор са бројним активностима прилагођеним свим узрастима.
Поред спортског туризма и породичних одмора, препознали смо потребу пословних људи да своје семинаре, едукације и теам буилдинг активности организују у хотелском комплексу који може да пружи одговарајућу радну и забавну атмосферу. Сходно томе, да подржи радни део, наш садржај, као што су сале за састанке и конференције је проширен и побољшан. Што се забаве и активности тиче, ту су спортски терени, пешачке стазе, параглајдинг, off-road туре, ручак у природи.

Ако нас питате зашто баш ми, одговор ће свакако бити да - изградити име и бренд хотелу није никако једноставан посао, али изградити препознатљив хотелски бренд без помоћи дестинације… е то је вредно признања.
Јуниор није само хотел, Јуниор је дестинација!

Јуниор ДОО, Брус
Хотел Јуниор, 37225 Брзеће бб
0648860212