HOTEL VILLA BREGHOTEL VILLA BREG

HOTEL VILLA BREG

HOTEL VILLA BREG са 4 звездице налази се на 170 метара надморске висине, у подножју Вршачких планина. Софистициран изглед, здрава храна и пријатно особље побринуће се за Ваш јединствен доживљај.

HOTEL VILLA BREG симбол је темељног одмора: 44 собе и 4 апартмана зраче топлином и комфором – у 28 интимних квадрата или 35 м² ситних тајни доброг расположења у нашим премијум собама. Председнички апартман (120м²) разгорева и најсмелије жеље.

РЕСТОРАН „ЕОЛ“ је пријатељ Вашим кулинарским жељама. ЗДРАВУ или ОРГАНСКУ ХРАНУ стављамо на прво место због чврсте намере да Вам пружимо могућност детоксикације организма храном, под кровом наше VILLE.

За ПОСЛОВНЕ СКУПОВЕ предлажемо – Банкет салу И (мултифункционална поставка, до 60 гостију), Банкет салу ИИ (мултифункционална поставка, до 100 гостију), Конгресну дворану (театар стил, до 150 особа), све сале су савремено технички опремљене: платно, пројектор, flip-chart, беле табле за писање, огласне табле, озвучење, Wi-Fi, опрема за симултано превођење и две кабине за преводиоце – све Вам је на располагању.

По чему смо јединствени? Ово сигурно знате: Кад је тело опуштено, ум се смирује! Нашим SPA & Wellness центром можемо да Вас уверимо да смо ослонац ВИТАЛНОСТИ, ЕНТУЗИЈАЗМУ И ЕНЕРГИЈИ. У SPA & Wellness центру хотела VILLA BREG не морате да мислите на бриге. Ни да верујете у бајке. Можда само у хармонију, мир и тако моћан осећај задовољства.

HOTEL VILLA BREG
Горанска бб, Вршац
065 854 93 96