Хотел Краљеви Чардаци СпаHotel Kraljevi Čardaci Spa

Хотел Краљеви Чардаци Спа

Хотел Краљеви Чардаци Спа – Копаоник

Од 2011. године када су у „Чардацима“ одсели први гости, овај комплекс непрекидно расте, развија се и својим гостима нуди богате садржаје. Хотелско апартмански комплекс „Краљеви Чардаци Спа“ налази се у Викенд насељу на 1450 м надморске висине Копаоника, удаљен је 4,5 км од центра Копаоника и 2,5 км од најближе жичаре.

Хотел „Краљеви Чардаци“ садржи 55 смештајних јединица, а у склопу хотелско-апартманског комплекса је и 307 модерно опремљених апартмана, Spa & Wellness центар са дечјом зоном, пансионски ресторан, lobby bar, A la carte ресторан, пивница, камин сала, конгресни центар, фитнес центар, играоница за децу, продавница, мењачница, паркинг, скијашница и ски сервис, рецепција 24/7.

За врло кратко време добитници су бројних признања у области угоститељства и хотелијерства:
Краљеви Чардаци Спа су на самиту предузетника централне и југоисточне Европе, одржаном у Дубровнику почетком 2016. године добили признање “Ствараоци за столећа” за допринос развоја предузетништва у овом делу Европе.

Носиоци су признања Best out of the city Hotel for Meetings & Events, као један од најбољих и најистакнутијих хотела у региону у конгресној индустрији за 2016. годину. Добитници су такође и Press звездице.

У септембру 2018. од стране Балканске алијансе хотелских асоцијација (BAHA) добили су престижно признање занајбољи хотел са 4 звездице на Балкану.

Хотел Краљеви Чардаци Спа
Чајетинска чесма бб, Копаоник
062/8821616