LagunaLaguna

Laguna

Издавачка кућа Laguna основана је у Београду 1998. године, када је објављена и једина књига у тој години – „Боја магије“ Терија Прачета. Данас, 21 годину касније, Лагуна је једна од највећих издавачких кућа у региону, са више од 4.000 објављених наслова.

Сва издања представљена су на веб сајту www.laguna.rs, вишеструко награђиваној интернет платформи која сваког месеца бележи више од 2.500.000 отворених страница.

Читаоци из Србије, Босне и Хервеговине и Црне Горе могу поручити књиге које им се експресно испоручују по локални ценама поштарине, док љубитељи писане речи из остатка света у најкраћем року добијају поручене књиге преко курирске службе DHL, са којом Лагуна има развијену сарадњу и најповољније цене пакета.
Зато сви они који читају књиге на српском језику, највише грађани САД, Канаде, Немачке, Аустрије, Швајцарске, Шведске, Норвешке, Аустралије и Велике Британије, могу да поруче и потпуно безбедно плате књиге које ће се у њиховим рукама наћи за два до три радна дана.

На сајту Lagune постоји и секција #Bukmarker, јединствена у Србији по томе што на једном месту садржи занимљиве текстове о књижевности – интервјуе, приказе књига, најаве културних догађаја и многобројне занимљивости.

Laguna је веома активна на друштвеним мрежама, где са пратиоцима комуницира кроз више од 80 различитих канала. Више од 400.000 корисника друштвених мрежа Facebook, Instagram, Twitter, YouTube и LinkedIn свакодневно прати садржаје које ствара дигитални тим Lagune.

Laguna
Краља Петра 45, Београд
011 71 55 078