Gord Digital Solutions дооDijaspora.Shop

Gord Digital Solutions доо

Dijaspora.shop - Интернет продавница која брише границе

Интернет продавница www.dijaspora.shop омогућава нашим људима из читавог света, дијаспоре и матице, да обаве сигурну куповину производа за своје најмилије у Србији са испоруком на територији Србије. Dijaspora.shop нуди широк избор производа, штеди време и пружа могућност да брзо, лако и сигурно обавите куповину за себе или обрадујете драге особе било када и било где да се налазите.

У асортиману Dijaspora.Shop-а можете пронаћи преко 65.000 производа на једном месту, водеће брендове по атрактивним ценама - намештај, телевизоре, лаптопове, белу технику, дечију опрему, играчке, одећу и обућу, алате и машине, кућне и кухињске апарате и још много тога…

Битно је напоменути да су у питању производи реномираних и добро познатих светских и регионалних брендова, производи са гаранцијом и развијеном сервисном мрежом што клијентима пружа потпуну сигурност.

Од скора смо у своју богату понуду уврстили једну изузетно занимљиву услугу – експрес слање и примање новца путем Mastercard Moneysend сервиса. Сервис, развијен од стране компанија Mastercard и Ipay, пружа могућност директног слања новца без одласка у банку, између било које две Mastercard платне картице, у више од 50 европских земаља.

Потврда о квалитету нашег пословања и константном унапређењу услуге стигла је у виду престижне награде коју сваке године спроводи реномирана медијска кућа PC Press.
Проглашени смо за Званично најбољи портал за куповину у 2018. години.

Gord Digital Solutions доо
Саве Текелије 1А, Београд
0653779915