CarGo Technologies дооCarGo aplikacija

CarGo Technologies доо

CarGo – од идеје до бренда Србије

CarGo jе иновативна IT компанија основана 2015. године у Беграду са визијом да покрене дигиталну револуцију на српском тржишту и навикне грађане на коришћење апликације и онлине плаћања
.
CarGo је много више од софтверске компаније. Од мале идеје, CarGo је данас апликација коју користи пола милиона грађана, а Удружење грађана „CarGo“, које користи апликацију CarGo, запошљава више од 2.000 људи у Србији.
CarGo је први у Србији по онлине трансакцијама на дневном нивоу и налази се испред националног авио превозника, што су потврдиле картичарске компаније и највеће стране банке у Србији.

Плаћање је могуће искључиво онлине, путем кредитних или дебитних картица и не постоји опција плаћања готовином. CarGo систем је дизајниран тако да памти податке са картице након првог уношења, тако да корисник приликом коришћења апликације, код себе не мора да има картицу, већ само свој телефон и интернет.

Поред апликације, CarGo компанија је проширила своју флоту са 40 нових хибридних Тоyота возила, чиме су својим корисницима обезбедили пријатнију услугу која смањује загађење ваздуха и доприноси заштити животне средине.

CarGo је постао српски бренд препознатљив у свету. Развијене земље попут Швајцарске и Аустрије препознале су наш модел пословања и зато је данас апликација CarGo доступна на коришћење у Цириху и Бечу.

CarGo Technologies доо
Др Милутина Ивковића 2а, 11000 Београд