B2BeeB2Bee

B2Bee

Процес велепродаје у МСП сектору је спор и без audit trail-a, док је време продаваца углавном потрошено на упите везане за логистику. Наручивање се врши углавном телефонски, уз спор процес наручивања и заузете линије, чека се на проверу информација, ради се искључиво радним данима и у радно време.

Решење ових изазова смо нашли у изради универзалне B2B ecommerce апликације - B2B Manageru која у потпуности може да се повеже са пословним (ERP) системима које МСП сектор користи и који је усклађен са локалним прописима. Реч је о савременом и иновативном техничком решењу при чијој изради је коришћена Microsoft asp.net технологија, чији је сервис доступан кроз SaaS лиценцу и који је Cloud базиран. Интерфејс за аутоматску комуникацију је у потпуности тестиран и оперативан.

Апликација је доступна на десктоп и мобилним уређајима, а наручивање и увид у документацију и извештаје могуће је 24/7. Кориснички интерфејс је прилагодјен сваком уредјају. Допадљив и једноставан интерфејс омогућава лако сналажење корисника. Сваки купац види само своје цене и услове куповине, статус наруџбина и достава, фактура, актуелних наруџбина, и других докумената.

Купац може да наручује производе уз све функционалности које су неопходне за професионалне купце.
B2B Manager je ecommerce екстензија за све водеће ERP-ове у МСП сектору, а дигитализација процеса велепродаје се савршено уклапа у програме дигитализације који је пројектован од стране Владе Републике Србије.

B2Bee
Вељка Дугошевића 54, Београд
0114039291