Укус ФестУкус Фест

Укус Фест

„Укус Фест“ је фестивал домаће хране и пића - сирева, реномираних вина, домаћих ракија, сухомеснатих производа, слаткиша, џемова, ајвара, узорних пољопривредних произвођача са газдинстава Србије и нашег региона уз гаранције квалитета на врхунском нивоу. „Укус Фест“ нам доноси потпуно нове програме и концепције обогаћене врхунским садржајима.

То су искључиво домаћи производи брижљиво узгајани по најздравијој рецептури из мануфактуре. На фестивалу је представљана широка лепеза од преко 2.000 производа са преко 80 излагача, узорних домаћинстава из целе Србије и региона.

Интересовање електронских и писаних медија увек је било огромно, као и велика пажња на друштвеним мрежама. Подаци кажу да је само за два дана последњег фестивала „Пролећног укус Фест-а“ било око 8000 посетилаца, што је рекорд фестивала на овим просторима!

Са изузетним задовољством данас кажемо да су „Укус Фест“ од почетка манифестације подржали Министарство пољопривреде Републике Србије, Секретаријат за привреду и туризам Скупштине града Београда, Привредна комора Србије и Туристичка организација Београда.

Укус Фест
Ratka Mitrovića 126a Beograd
069331408