Nectar д.о.о.Nectar Family

Nectar д.о.о.

Nectar Family бренд је водећи бренд компаније Nectar, који има лидерску позицију на тржишту у категорији нектара са 35% вредносног тржишног учешћа* (извор: Nielsen MAT дец 2018, категорија нектара).

Чувен и по свом слогану „Није свеједно”, јединствен је и по томе што настаје из потпуно заокруженог процеса производње: од сарадње са воћарима и куповине воћа, преко производње до коначног резултата – готових производа, Nectar Family сокова.

Nectar Family бренд намењен породици, неколико година за редом осваја срца потрошача Србије, као домаћи бренд који и својим друштвено одговорним пословањем доказује да је спреман за породицу да учини све. Таква је била и највећа друштвено одговорна акција бренда "Није свеједно кад бебе долазе" којом су скупљена средства за реконструкцију одељења за вантелесну оплодњу клинике ГАК Народни Фронт у Београду, чиме је обезбеђено да се вишеструко повећа број парова који ће моћи да обаве процесс вантелесне оплодње у својој земљи.

Такође, препознат је по оригиналној комуникацији, тако и у једној од последњих кампања бренд Nectar Family комуницира вредности за које се залаже, представљајућу на свој начин тај важан пут од наших плантажа које се простиру на преко 650ha на којима се воћке рађају, од дрвета, преко трактора, сеоског макадама и ауто пута до фабрике, камиона, супермаркета и свих потрошача.

Све кроз Србију, све испод нашег плавог неба, јер није свеједно како настаје сок који волите.

Nectar д.о.о.
Новосадски пут 9, Бачка Паланка
064 86 84 342