Greeny дооEvery day

Greeny доо

Компанија Greeny основана је 2004 године. Основна делатност тада је била узгој јабуке и за 2 године је подигнуто 15 ha воћњака. Онда се почело са изградњом хладњаче за смештај воћа, капацитета 3000 t. Упоредо се површина под јабуком повећавала тако да тренутно имамо 30 ha јабуке. Уз јабуку смо кренули и са гајењем трешње и ње тренутно имамо 3 ha.

Површине под воћем су се полако повећавале, обезбеђен је простор за чување, направљено акумулационо језеро за наводњавање, купована механизација. 2013. године започели смо производњу сока, природног, без конзерванса, шећера и адитива, само наша исцеђена јабука.

Тренутно имамо 2 укуса, јабуку и јабука-цвекла. Паковање од 3 l je bag in box и стаклена амбалажа од 0,2 и 1 литра.
За сокове користимо искључиво своју јабуку и цвеклу коју сами прозведемо.

Ми нисмо велика компанија и са наших 15 запосленх трудимо се да све одржавамо у најбоље могућем стању и да све што можемо радимо сами. Циљ нам је да све што произведемо буде врхунског квалитета. Тако се трудимо да и у заштити јабуке максимално водиму рачуна о животној средини.

Циљ нам је да постепено повећавамо површине под воћем јер имамо могућности за ширење, а да поред сока од јабуке почнемо да га правимо и од другог воћа.

Greeny доо
Орашац бб
069 877 46 69