ЈУФКА ПРОИЗВОД Д.О.О.Слани интегрални кекс "Nutri Life"

ЈУФКА ПРОИЗВОД Д.О.О.

Јуфка је основана 1991. године у Ужицу као самостална занатска радња. Под тим називом смо пословали све до 2012. године када смо фирму, због реструктуирања, преименовали у Јуфка производ д.о.о. Наш рад се утемељио на мануфактурној производњи кора за питу, које су се брзо издвојиле својим квалитетом и постале надалеко познате. Након неколико година успешног пословања, вођени захтевима тржишта, проширили смо, како своје производне капацитете, тако и богат асортиман производа увек доступних нашим купцима. Нова поља пословања условила су модернизацију и унапређење метода и техника производње уз стални труд да се очува препознатљиви укус домаће кухиње.

Захваљујући првокласним производима, разноврсној понуди и одговорном пословању, наша фирма Јуфка заузима значајно место на српском тржишту. С поносом можемо рећи да смо од свог оснивања остварили успешну сарадњу са преко сто трговинских радњи у Ужицу, али и са значајним центрима и трговинским ланцима у читавој Западној Србији, на територији Санџака, Шумадије, Београда...

Дуги низ година које смо провели са својим потрошачима, али и посвећени рад како би квалитет наших производа био континуиран, донеле су нам висок углед, како међу купцима, тако и међу свим сарадницима. У намери да очувамо добар глас који нас прати, све производне снаге улажемо у пласман препознатљивих, здравих и висококвалитетних Јуфка производа.

ЈУФКА ПРОИЗВОД Д.О.О.
Учитељска 34, Ужице
0642454333