FRIGLOFriglo smrznuti proizvodi

FRIGLO

FRIGLO је компанија која од маја 2017. године, када је почела са радом, обезбеђује потпуну контролу у процесу производње смрзнуте хране и својим потрошачима нуди само најквалитетније, врхунске и ценовно прихватљиве производе.

Вођени вером у своју визију, искуство и стручност, удружили смо снаге са светским стручњацима и домаћим привредницима који су препознали потенцијал плодне војвођанске равнице за узгој и производњу најквалитетнијих повртарских, ратарских и воћарских култура. FRIGLO се налази у центру сировинске базе, у истом систему са предузећем Свети Никола, једним од водећих пољопривредних предузећа у Србији, које узгаја културе на преко 4500 ha првокласног пољопривредног земљишта.

Ова савршена позиција нам омогућава да пут који поврће из наше примарне производње пређе „од њиве до трпезе“, односно од бербе до замрзавања, траје само сат времена. С обзиром на то да ради очувања боје, мириса, укуса и нутријената у поврћу цео овај процес треба да се заврши у року од два и по сата, наших сат времена нас издваја од конкуренције и представља гаранцију квалитета у сегменту дубоко замрзнутих производа.

Фабрика са хладњачом, укупне површине 10.000 m2, налази се на плацу површине 15 ha.
Тренутни капацитет фабрике је преко 15.000 тона

Поседујемо и редовно ревидирамо сертификате за стандарде IFS, BRC i GlobalGap. Сертификација за IFS стандард нам обезбеђује добијање Потврде о усаглашености са принципима и смерницама HACCP Codex Alimentarius на годишњем нивоу.

FRIGLO
Бориса Кидрича 2а, 23244 Сутјеска
0668035631