ДТД Рибарство ДОО Бачки ЈаракRibella Hummus

ДТД Рибарство ДОО Бачки Јарак

Наша мисија и вредност којој тежимо крије се у самом називу бренда која на италијанском језику значи – побуњеници (ital. Ribelle)

Као што побуњеници верују да могу да промене постојеће стање, успоставе нове вредности и учине живот бољим за све око себе, тако i Ribella верује да може да унапреди понуду здраве хране, да уведе нову културу исхране и омогући већини да се храни здравије, укусније, квалитетније него до сада.

Како мењамо постојеће стање? Нудимо квалитетне, укусне, здраве, производе, у практичним паковањима, у оригиналним комбинацијама укуса, обогаћујемо понуду на тржишту тако да људи/купци имају избор и мотивацију да се окрену здравијој исхрани.

Како уводимо нову културу исхране? Својим производима и промоцијом нових облика конзумације, нових начина коришћења производа, уводимо нове навике у исхрани, доводимо свет у нашу заједницу, чинимо да здрава исхрана постане део свакодневице, лепота једноставности свакодневног живљења.

Ribella предводи побуну против лоших навика у исхрани, једноличности и досаде на столу!

Ribella Hummus – кремасти намаз који чине мешавина млевених леблебија, сусамове пасте, лимуновог сока и белог лука, деликатес који је у свету познат као „најздравији намаз на свету“. Ribella Hummus прави се на традиционалан начин који је веома сличан кућним условима. То је један од разлога због чега су сачуване све нутритивне вредности и пун укус састојака.

ДТД Рибарство ДОО Бачки Јарак
Цара Лазара бб, Бачки Јарак
0666262518