DTD RibarstvoRibella Fresh Pâté

DTD Ribarstvo

Наша мисија и вредност којој тежимо крије се у самом називу бренда која на италијанском језику значи – побуњеници (ital. Ribelle)

Као што побуњеници верују да могу да промене постојеће стање, успоставе нове вредности и учине живот бољим за све око себе, тако и Ribella верује да може да унапреди понуду здраве хране, да уведе нову културу исхране и омогући већини да се храни здравије, укусније, квалитетније него до сада.

Како мењамо постојеће стање? Нудимо квалитетне, укусне, здраве, производе, у практичним паковањима, у оригиналним комбинацијама укуса, обогаћујемо понуду на тржишту тако да људи/купци имају избор и мотивацију да се окрену здравијој исхрани.

Како уводимо нову културу исхране? Својим производима и промоцијом нових облика конзумације, нових начина коришћења производа, уводимо нове навике у исхрани, доводимо свет у нашу заједницу, чинимо да здрава исхрана постане део свакодневице, лепота једноставности свакодневног живљења.

Ribella предводи побуну против лоших навика у исхрани, једноличности и досаде на столу!

Ribella Fresh Pâté – нова генерација месних и рибљих намаза, који ће све љубитеље ових деликатеса одушевити својом свежином, пуним укусом меса, иновативним дизајном и феноменалним укусом. Fresh Pâté асортиман чине производи: намаз од филета туне, намаз од филета лосос и намаз од пилећег белог меса.

DTD Ribarstvo
Цара Лазара бб, Бачки Јарак
0666262518