CarnexJetrena pašteta Carnex

Carnex

Сам почетак производње у Carnex-u 1958. године означио је уједно и ширење на страна тржишта, пре свега на енглеско. Најзначајнија сировина коју смо извозили тада била је домаћа сланина, која је до данашњих дана задржала исто важно место на нашим трпезама. Од тада почиње наш пут ка водећој позицији у месној индустрији, коју смо градили предано, доследно и строго водећи рачуна о одржању константног квалитета, нашим запосленима и околини у којој радимо и живимо.

Процес производње и контроле квалитета постепено и временом организовали смо на јединствен начин на овим просторима – од њиве до трпезе. Са плодне војвођанске равнице која обезбеђује најквалитетније сировине за исхрану нашег сточног фонда, које брижљиво складиштимо у силосе, где их и припремамо за даљи пут. Следећи корак у овом јединственом процесу јесте производња квалитетне сточне хране са високим нутритивним вредностима за прехрану стоке, коју производимо у нашој фабрици сточне хране.

Сточну храну коју произведемо користимо за исхрану стоке на нашим фармама, а поседујемо три фарме за узгој свиња. Производни процес се завршава у нашим фабрикама, где већ шест деценија настају Carnex производи који су омиљени свим генерацијама.

У нашој компанији запослено је око 1.000 људи. Неки од њих су представници друге генерације која стасава у Carnex-у, и које све повезује исти циљ: очување традиције квалитета, увођење иновативних производа, уз одговоран приступ и поштовање међународних стандарда.

Carnex
Kulski put 26 Vrbas
+381 11 3539 770