Basket здравија хранаBasket здравија храна

Basket здравија храна

Савремени начин живота поставља изазов личне одговорности за здравље. Баскет је стасавао са генерацијама које су пред таквом врстом изазова и новом културом исхране која гласа за став да добар оброк није увек “пун тањир”, већ избалансирана група намирница који ће организму обезбедити енергију потребну за свакодневно функционисање.

Баскет производи су намењени управо тој генерацији. Састав Баскет производа чине различите врсте интегралног брашна: пшенично, хељдино, овсено, јечмено, ражено и спелтино, која у финалном производу задржавају влакна, минерале, витамине из групе Б, масти, амниокиселине и протеин из клице.

У комбинацији са семенкама (сусама, лана, бундеве, сунцокрета, кима, мака, кикирикија, лешника) обезбеђују довољно енергије, помажу одржавању баланса угљених хидрата, протеина и микронутријената, не садрже адитиве, конзервансе, емулгаторе и спадају у групу бесквасних производа.

Баскет производи се пеку, а како пећи саме по себи загревају ваздух, у фиалном производу нема додатних масноћа и калорија. Таквом термичком обрадом хране, нижим температурама а дужим процесом самог печења, задржавамо нутритивни састав самог производа.

Ми волимо да кажемо здравије а не здраво. Здраво је дискутабилно и индивидуално. Здраво бирамо сами а да бисмо били у ситуацији да изабере морамо да располажемо чињеницама. У контексту хране су то нутритвне вредности самих производа и управо начин производње.

Basket здравија храна
Путиначка 17, Голубинци
063/ 681 357