TanoshindeSapuni od svežih jaja japanske prepelice - Tanoshinde cosmetics

Tanoshinde

Tanoshinde doo основана је 11.01.2018 као резултат петогодишњег истраживачког рада на развоју козметике од свежих јаја Јапанске препелице. Након завшетка истраживања и добијених сагласности од Института за јавно здравље Србије бренд и рецептура су заштићени као јединствен технолошки поступак у свету.

Фирма Tanoshinde у свом саставу има регистровану фарму Јапанских препелица која тренутно броји 8.000 птица те се бави производњом јаја као меса ове чудесне птице. Тренутно се раде технолошки поступци за производњу паштете као јединственог производа од меса Јапанске препилице као и јаја у саламури који су велики деликатес у многим земљама.

Као финалисти DM инкубатора препознати смо и изабрани за пласман козметчких препарата у тој великој компанији. Тако да постоји могућност да овај нас јединствен светски продукт нађе пут до потрошаца широм света кроз дистрибутивни ланац DM компаније.

Циљ фирме Tanoshinde је промовисање здравог живота и коришћење природних препарата од јаја Јапанске препилице чија јаја су препозната од Светске здравствене организације и препоручују се као помоћно лековито средство код 59 болести.

Tanoshinde
Обилићев венац 18-20, 11000 Београд
0631046126