Jamax M д.о.о.PINO

Jamax M д.о.о.

PINO TOYS је бренд дрвених играчака за едукацију и забаву деце које подстичу радозналост, машту, креативност и жељу за учењем.
Посебан део Pino породице чине ДИДАКТИЧКЕ и ЕДУКАТИВНЕ играчке и ДРУШТВЕНЕ ИГРЕ које су веома важне за развој социјализације и социјалне интелигенције деце савременог доба.
• PINO играчке су еколошке и сигурне по здравље деце и животне средине;
• Граде креативну и емотивну везу између деце и природе;
• Карактеришу их: модеран дизајн, прагматичност, фина обрада дрвета и производња у складу са највишим европским и домаћим стандардима.

Захваљујући поверењу купаца, бренд PINO је више од 10 година заступљен на тржишту Србије и шест земаља региона.
Pino toys је два пута награђен признањем “Добра играчка” (2016. и 2018. год.) које додеље удружење Пријатељи деце Србије, за друштвене игре које су настале у сарадњи са Урошем Петровићем, кративним ствараоцем и писцем за децу и младе, коаутором НТЦ система учења и једним од најуспешнијих решавача IQ X теста на свету.
Игре „Мартина загонетна кутија“, „Загонетне домине“ и „ДУМ ДУМ ДУМ“ представљају оригинална ауторска дела Уроша Петровића, а признање „Добра играчка“ има за циљ промовисање домаће квалитетне играчке која мора задовољити васпитно-образовне, развојно-подстицајне, здравствене, естетске, техничко-технолошке и еколошке критеријуме.

Квалитет, одрживост, иновативност и одговорно пословање – главне су особине PINO TOYS бренда.
Упознајте га на www.pino-toys.rs.

Jamax M д.о.о.
Булевар ослобођења 17, Чачак
063610384