Esensa дооPropomint

Esensa доо

Прва помоћ код прехладе и грипа - Прополис је природна супстанца која се захваљујући бројним лековитим састојцима користи преко 2000 година. Поседује изразита антимикробна и антиинфламаторна својства. Због своје свестраности прополис се често назива леком 21. века.

Пропоминт спреј за децу је спреј за грло формулисан на бази стандардизованог екстракта прополиса, исландског лишаја и N-acetilcisteina и намењен је очувању здравља слузокоже грла, усне дупље и десни. Прополис ублажава симптоме који прате упале грла и крајника, надражено грло и суви кашаљ, обољења десни, појаву афти. Исландски лишај облаже упаљену и иритирану слузницу усне дупље и ждрела, ублажавајући на тај начин сув, надражајни кашаљ. N-acetilcistein смањује вискозност накупљене слузи и олакшава њено излучивање из респираторних органа.

Пропоминт спреј за децу не садржи алкохол, а додатак меда и ароме spearmint-a, дају му веома пријатан укус. Безбедан је за употребу већ од прве године живота. Пропоминт антисептични спреј за одрасле је спреј за уста формулисан на бази стандардизованог екстракта прополиса који помаже код упала и инфекција усне дупље и ждрела и ментола који делује антисептично и обезбеђује осећај свежине након коришћења.

Пропоминт спреј за одрасле умирује осећај бола у грлу и помаже код сувог и надражајног кашља. Може се користити свакодневно као освеживач даха и превентивно у циљу смањења могућности појаве и развоја инфекција.

Esensa доо
Слободна зона Београд, Вилине воде
+381 64 820 23 85