Alternativa MedicaVendoksin kapi

Alternativa Medica

ALTERNATIVA MEDICA је домаћа реномирана фармацеутска компанија са преко 19 година традиције у производњи биљних производа-фитопрапарата. Од самог почетка, ослања се на вредна традиционална, емпиријска искуства употребе лековитог биља у очувању здравља. Одговорност за здравље и добробит људи доказује примењујући научно утемељене чињенице рационалне фитотерапије. Константном тежњом да унапреди производњу и пословање, непрекидно улаже у технолошки развој и иновације производа уз поштовање свих законских прописа.

Делатност обухвата: сакупљање, гајење и прераду лековитог биља за потребе израде биљних лековитих препарата у складу са принципима органске производње. Са тимом искусних - високо квалификованих стручњака, континуирано се развијала у свим правцима и након више од једне деценије стасала у савременог и добро организованог произвођача биљних производа са испуњеним захтевима високих светских стандарда.

Комплетан процес производње наших производа, почев од сакупљања, гајења и прераде лековитог биља, преко израде биљних екстраката, до саме финализације готовог фитопрепарата одређеног фармацеутског облика, одвија се по прописаним законским стандардима (Добре Произвођачке Праксе - GMP, ISO 22000:2005, HACCP принципа, ISO 9001: 2015), што подразумева управљање системом квалитета, сталну контролу и стручни надзор у примени најсавременије технологије.
Alternativa Medica је сертификовала производњу по HALAL стандарду.

Alternativa Medica
Змај Јовина 1, 15300 Лозница
0646473181