BSK Д.О.О., ОБРЕНОВАЦKOKAN500S Vazdušni berač voća

BSK Д.О.О., ОБРЕНОВАЦ

KOKAN500S Ваздушни берач воћа - Са поносом направљено у Србији!

Компанија BSK, д.о.о., Развојно-производни центар Обреновац је основана раних 2000-их од стране породице Кокановић са традицијом у иновацијама, производњи и продаји.
Наше тржиште је глобално.

Представљамо бренд KOKAN500S - трактором вучени ваздушни берач боровнице, малине, купине, црне рибизле, хаскапа, итд.

KOKAN 500S поседује иновативну технологију ваздушног брања која, опонашајући олују, опструјава родне гране биљке прекидним ваздухом контролисане брзине и на природан начин, без физичког контакта са самом биљком, врши брање само технолошки зрелих плодова без оштећења.

Развили смо и пнеуматске јастуке за меки прихват бобица, који елиминишу унутрашња оштећења и омогућавају пласман на свеже тржиште.

Убрано воће (боровница) је спремно за пласман на свеже тржиште, као што говоре и последњи резултати анализе квалитета брања код корисника у Чилеу и Аустралији - до 95% убраног воћа је пласирано на свеже тржиште.
Вредности бренда KOKAN500S су иновација, квалитет и ценовна доступност.

Бренд представљамо на међународним сајмовима, као на пример у Берлину (Fruit Logistica - можете погледати прилог TV o2: https://o2tv.rs/video/dobra-zemlja.php?yyyy=2019&mm=02&dd=24&nav_id=1509687).

Наши купци су највеће компаније у производњи бобичастог воћа, као што су npr. Costa Group PTY LTD, Аустралија ili Munger Brothers LLC, SAD, итд.

Технологија ваздушног брања је заштићена међународним патентима.

BSK Д.О.О., ОБРЕНОВАЦ
Саве Ковачевића бб, Обреновац
+381 64 65 82 465