Сунцокрет дооNaturela sa rogačem i kokosovim šećerom

Сунцокрет доо

Предузеће за производњу здраве хране Сунцокрет, основано је 1989. у војвођанском селу Хајдукову, надомак Суботице. Први кораци су били сада већ надалеко познати производи - девичанско бундевино и сусамово уље, оба цеђена на хидрауличној преси старој више од сто година.

Данашњи асортиман производа, пласиран на тржишту под брендом Granum, чини богата палета производа: девичанска и хладно цеђена уља, намази од уљарица, енергетски барови, протеинска брашна, дијететски суплементи и неколико врста балзамико сирћета.

Сви Granum производи су безглутенски (сертификовани од стране компаније CESNA), посни и вегански, осим два која садрже мед (Naturela и Бар са брусницом). Не садрже хидрогенизоване масти и произведени су без икаквих вештачких додатака (адитива и конзерванса). Органски производи сертификовани су од стране француске сертификационе агенције Ecocert.

Granum органски намаз Naturela са рогачем и кокосовим шећером намењен је онима који, бринући за своје здравље, траже алтернативу за чоколадне намазе. Рогач својим укусом врло подсећа на чоколаду, а пошто је сам по себи сладак, тражи само малу количину додатног заслађивача (у овом случају кокосовог шећера).

Поред тога што се користи као намаз и додатак кашама, Naturela се може користити и као фил за палачинке и колаче, или у припреми посластица од сирових састојака.

Сунцокрет доо
Каштељ пут 4б, Хајдуково
+381 65 95 34 490