JS&O ДОО Ново МилошевоОлга, девичанско и хладно цеђено бундевино уље

JS&O ДОО Ново Милошево

JSO је компанија која се бави производњом високо квалитетног девичанског уља од бундевиног семена које има изворна јестива, лековита и козметичка својства.

Савремени технолошки процес нам омогућава да за само 8 сати уберемо, транспортујемо, оперемо, осушимо, очистимо, упакујемо и ускладиштимо семе и тиме у потпуности сачувамо и најмањи хранљиви састојак који семе бундеве носи са собом. Јединствени начин цеђења и пажљиво флаширање омогућавају нам да произведемо уље богатог и деликатног укуса, те сачувамо његову нутритивну свежину.

Олга, девичанско и хладно цеђено бундевино уље је нерафинисано уље, добијено механичким цеђењем семена бундеве са војвођанских поља. Механичко цеђење је поступак потпуно природног издвајања уља из семена, захваљујући којем уље задржава сва нутритивна својства.

Уље семена бундеве има широку примену у кулинарству и козметици. Са кулинарског становишта, уље бундевиног семена је најбоље користити хладно – за салатне преливе, маринаде, као додатак куваним јелима и десертима.
Спојили смо природу са најсавременијим приступима у технологији производње. На поднебљу које има вишевековно искуство у производњи хране удружили смо локалне ресурсе, локално знање и искуство са светским стручњацима и најсавременијом технологијом.

JS&O ДОО Ново Милошево
Јужна индустријска зона 14, Ново Милошево
+381653159870