For You путовања и крстарењаFor You путовања са слоганом Инспиришимо сва Чула заједно !!!

For You путовања и крстарења

Туристичка агенција For You путовања

Туристичка агенција For You путовања је породична агенција која се бави се продајом летњих и зимских аранжмана, продајом авио карата свих светских авио компанија за све дестинације, врши услуге резервације хотела свих категоризација, продајом аранжмана tour-оператера са територије Србије и Европе. Сарадња са tour оператерима законски је омогућена уговорима о пословној сарадњи. Свеtски познате дестинације, европски градови, индивидуална и групна путовања…само су део богате понуде за све оне који желе да им свако путовање представља уживање и мноштво лепих успомена. Дугогодишње искуство, стручност, ентунзијазам и љубазност су особине нашег тима.

Током пословања дошло је до природног издвајања извесних tour-оператера као најквалитетнијих и најпоузданијих. Са њима For You путовања одржавају посебне пословне односе. Бавимо и осталим техничким детаљима како би што квалитетније приближили услуге које нудимо.

Неки од њих су штампање и промовисање услуга путем пропагандног материјала као и упознавање путника са програмима путовања. Наш Тим ради за Вас!

За још мало 5 година агенција се For You путовања истакла се на тржишту Ниша а и Београда и других градова па чак смо и у Републици Српској, Црној Гори већ препознатљиви по сво визуелном индетитету и нашој маскот ракунко,, такође путем наших врло успешних сајтова који имају посећеност на месечном нивоу и преко 30000 корисника тренутно смо Alexa 1800 сајт у свету.

For You путовања и крстарења
Трг Краља Милана бр 8
0642293959