Ferdinand кнедлеFerdinand кнедле

Ferdinand кнедле

Ferdinand кнедле су прва продавница у свету специјализована за производњу и припрему кнедли на традиционалан начин. Од иницијалне идеје, односно традиционалне кнедле са шљивама, Ferdinand кнедле су развиле преко 20 нових слатких укуса и 8 сланих, а за припрему се поред кромпировог теста користе само најквалитетнији састојци без додатка вештачких боја, адитива и конзерванса.

Од новембра 2016 године, када је продавница почела са радом, па до данас Ferdinand кнедле су се отвориле на три локације у Београду и упослиле преко 50 људи у свом тиму. Током протекле две и по године, овај јединствени концепт постао је препознатљив не само међу београђанима већ и широм регије.

Захваљујући квалитету својих производа Ferdinand кнедле се налазе међу најбоље оцењеним ресторанима у нашој земљи са просечним оценама од стране потрошача: 4.8 на Facebook-у (преко 500 оцена), 4.7 на Google-у (преко 1.600 оцена) и 4.5 на TripAdvisoru (92 оцене), а укупан број пратилаца на друштвеним мрежама Facebook (26.000 фанова) и Instagram (52.700 пратилаца). рангира бренд на прво место у категорији посластичарства у Србији.

O Ferdinand кнедлама писали су медији у Србији, Хрватској, Аустрији, Шведској, Јапану, Белгији, Босни и Херцеговини, Црној Гори, Македонији.

Ferdinand кнедле
Гаврила Принципа 58, Београд
0606363658