EKO STEP PELLETEko Step Pellet

EKO STEP PELLET

Фабрика за производњу пелета EKO STEP PELLET доо налази се у Петровцу на Млави. Целокупан комплекс фирме се простире на 9,5 хектара.
Континуираним улагањем у еколошку производњу, желимо постати и бити синоним за изврсност производа и квалитет услуга. За нас је еколошки аспект производње јако важан.
Примењујемо савремена достигнућа у погледу заштите животне средине па је значајан део инвестиције усмерен на еколошку димензију целог пројекта.

Посебна брига је посвећена радницима, узети су у обзир сви безбедносни и заштитни фактори. Запослени раде у веома пријатном амбијенту, имају плаћено осигурање, комплетну HTZ опрему, користе услуге ресторана, а у току је изградња апартмана за оне који излазе из друге смене, чије су куће удаљене или су из суседних општина па немају превоз.

Ми смо друштвено одговорна компанија, поред општих доприноса који припадају локалној самоуправи, помажемо локални фудбалски и рукометни клуб, спорт, културу.

Отворени смо за сарадњу са свим потенцијалним партнерима који имају корисне предлоге и заинтересовани за ширење пословне сарадње.

Придружили смо се програму Владе Србије одмах када су усвојене мере за подстицај рађања деце, не чекајући званични рок за примену, и већ су ту први резултати, прве рођене бебе.

За сада је приоритет оријентација на домаће тржиште, мада смо увелико присутни и у извозу.

EKO STEP PELLET
Петровац на Млави
+381 62 307 018