Dr VAISDr VAIS

Dr VAIS

Три деценије Dr VAIS тим “расте” како бројем сарадника тако и знањем. Три деценије учимо, мењамо се, усавршавамо, али оно што се није променило су наша визија и наша мисија. Наши напори су усмерени не само ка лечењу, већ и превентиви и очувању здравља стопала, коже лица и тела, као и унапређењу и очувању здравља косе.

Пре 3 деценије поставили смо себи 3 циља:
· ЗДРАВА КОЖА СТОПАЛА И НОКТИ ЗА СВЕ
· ЗДРАВА ГУСТА КОСА ЗА СВЕ
· ЗДРАВА И БЛИСТАВА КОЖА ЗА СВЕ

При испуњавању наше мисије увек се водимо следећим вредностима:
Посвећеност клијенту:Здравље има непроцењиву вредност. Када је свакодневни животни ритам угрожен и измењен најмањим болним стањем тада је посебно битно да нам неко посвети пажњу и пружи најсавременију и адекватну негу. Професионални мото сваког члана Dr VAIS тима је „Што брже и што безболније помоћи пацијенту и побољшати квалитет његовог живота.“

Узајамно поверење: Dr VAIS тим на прво место ставља потребе пацијената што уз неограничену љубав према послу којим се бавимо често доводи до тога да клијенти постану наши пријатељи. Пријатна атмосфера, индивидуални, свеобухватни приступ пацијентима и искрена брига омогућава нашим пацијентима да непријатне тренутке савладају што безбрижније. На тај начин стварамо снажан ланац узајамног поверења са нашим пацијентима.

Стално усавршавање: Dr VAIS тим чине лекари и здравствени радници којима љубав према послу намеће темпо константног усавршавања.

ТРИ ДЕЦЕНИЈЕ ПОСТОЈИМО ЗБОГ И РАДИ ВАС!

Dr VAIS
Бранка Крсмановића 43, 18000 Ниш
018/23 28 96