БРАВАРСКА РАДЊА МИЉКОВИЋ МИЉКОВИЋ БРАНКА ПРЕДУЗЕТНИК КРУШЕВАЦ ЦЕРОВАMiljković-montažni dimnjaci

БРАВАРСКА  РАДЊА МИЉКОВИЋ МИЉКОВИЋ БРАНКА ПРЕДУЗЕТНИК КРУШЕВАЦ ЦЕРОВА

БРАВАРСКА РАДЊА МИЉКОВИЋ - најквалитетнији производи од лима по коректним ценама

Ми се бавимо производњом димних цеви, монтажних димњака, решеткастих газишта као и резервоара за вино, ракију и мед од нерђајућег челика. Од недавно смо понуду проширили производњом мини пивара које на нашем тржишту постају све популарније.

Сам процес производње у нашој радионици као и помоћни процеси и услови рада могу се без задршке мерити са процесима и условима у далеко већим производним системима.

Иако наша породична радионица постоји више од 50 година, трудимо се да пратимо најновије трендове. Паралелно са праћењем најновијих трендова у области саме производње, трудимо се и да наши производи буду што детаљније и верније приказани корисницима на wеб сите-у и друштвеним мрежама.

Како би олакшали купцима/корисницима израдили смо функционални wеб сите са опцијама слања упита за све наше производе. Такође смо израдили и специализовани блог који редовно ажурирамо корисним и занимљивим пратећим садржајем.

Важно нам је да наши производи буду квалитетни, израђени у договореном року и по коректној цени, али нам је најважније да наши производи и услуге реше проблем односно испуне потребу купца.

БРАВАРСКА РАДЊА МИЉКОВИЋ МИЉКОВИЋ БРАНКА ПРЕДУЗЕТНИК КРУШЕВАЦ ЦЕРОВА
Церова бб, Крушевац
0691114562