РПМП "But&Co" Миленко Јовановић ПР"But&Co" сремска (домаћа) кобасица

РПМП "But&Co" Миленко Јовановић ПР

„But&Co” Сремска (домаћа) кобасица је један од најстаријих производа са ознаком географског порекла имајући у виду да је статус заштићенох имена порекла добила још давне 1996. године.

„But&Co” је мала породична производња месних деликатеса на традиционалан начин и управо је Сремска (домаћа) кобасица, поред Сремског кулена, један од најпрепознатљивијих брендова наше мале породичне компаније.

Мада Сремска кобасица је и више од тога, то је бисер Срема. Свињско месо врхунског квалитета помешано са мало зачина, много љубави и све то вештим мајсторским рукама сједињено даје ту чаролију Сремске (домаће) кобасице. Нешто што никога неће оставити равнодушним.

Пут до праве Сремске (домаће) кобасице није лак. Храну за животиње на нашој фарми сами производимо и то преко 98%, док управо месо тих животиња са наше фарме користимо у преради. Сировина врхунског квалитета је основ да бисте дибили производ као што је „But&Co” сремска (домаћа) кобасица.

То оно што и „But&Co” чини. Уткали смо преко два и по века породичне традиције, знања и искуства у сваки наш производ, како бисмо могли да сачувамо традиционалне производе и оне праве истинске укусе од заборава.

РПМП "But&Co" Миленко Јовановић ПР
Железничка 64, 22221 Лаћарак
0637218565