Nectar d.o.o.Life Selection Ariljska malina

Nectar d.o.o.

НЕГУЈЕМО И ШТИТИМО ДРАГОЦЕНОСТИ НАШЕ ЗЕМЉЕ: Са ариљских поља стиже малина заштићеног географског порекла Nectar Life Selection Ариљска малина једини је нектар те врсте на нашем тржишту.

Nectar је домаћа компанија која се већ 20 година бави прерадом воћа. Куриозитет је да је у питању воће са Nectar-ових плантажа широм Србије као и да компанија сарађује са 1000 фармера директно и преко 10.000 индиректно на територији целе Србије. Nectar је и један од оснивача удружења „Ариљска малина“ које има за циљ заштиту интереса производа од ариљске малине и произвођача у контактима са трећом страном и на тржишту и унапређење и промоцију производње.

Када кажемо Ариље, осим природних лепота Западне Србије и традиције добрих и вредних људи, прва асоцијација је – укусна, сочна малина какву нећете наћи нигде у свету.

Сада је Nectar компанија понудила јединствен производ „LIFE SELECTION“, врхунски нектар са ариљском малином заштићеног имена и порекла. Ариљска малина, због специфичног и пажљиво надгледаног начина узгоја, има јединствен, препознатљив укус и арому.

Сировина и њено порекло јасно су истакнуте на амбалажи управо да би се промовисала специфичност укуса ариљске малине и да сви знају да је могу пронаћи баш у Life Selecton нектару. Рад сертификованих произвођача у Србији контролише кућа „Organic Control System (OCS)“ из Суботице. Порекло производа прати се од почетка узгоја и обухвата контролу садног материјала и контролу следљивости у процесу производње.

Nectar d.o.o.
Новосадски пут 9, Бачка Паланка
064 86 84 342