ПРОИЗВОДНО И ТРГОВИНСКО ПРЕДУЗЕЋЕ ДИСПРОИЗВОДНО И ТРГОВИНСКО ПРЕДУЗЕЋЕ ДИС

ПРОИЗВОДНО И ТРГОВИНСКО ПРЕДУЗЕЋЕ ДИС

ДИС је највећи домаћи трговински ланац са 32 маркета и преко 200 франшизних партнера са разрађеном дистрибуцијом широм Србије. ДИС је породична фирма, са дугом традицијом у трговини.

Пре више од 20 година, основали смо ДИС, а нисмо знали шта нас чека. Имали смо само себе, оно што смо до тада научили и мислили смо да можемо да успемо. Све што нисмо умели да урадимо, учили смо уз пут, на сопственим грешкама.

За све ово време, били смо начисто са тим да нема успеха преко ноћи, нити пречица на путу ка успеху. У једној реченици, формула нашег успеха је чињеница да смо се увек, без обзира на околности, држали дате речи. У послу, брзо смо се уверили, то пуно значи. Нас су ускоро по томе почели да препознају. То је један од разлога зашто ДИС ужива велико поверење међу својим добављачима, купцима и пословним партнерима. Онако како се договоримо, тако мора да буде.

Све ово је наравно важно због једне ствари, а то је наш однос према купцима. Сваки наш пословни потез, сваки преговор са добављачима, са представницима медија, све има за циљ да нашим купцима пружимо што више.
Отуда и наш слоган - Добра куповина.

ПРОИЗВОДНО И ТРГОВИНСКО ПРЕДУЗЕЋЕ ДИС
Булевар ослобођења 1б, 11319 Крњево
066330824