Zillion film дооZillion film

Zillion film доо

Zillion film је продуцентска кућа основана 22. фебруара 1996. Основао је познати глумац, редитељ и продуцент Лазар Ристовски.

Током година Zillion film је као продуцент или ко-продуцент направио 18 играних филмова. Према броју направљених филмова и броју учешћа наших филмова на најпознатијим иностраним фестивалима, Zillion film спада у најуспешније продуцентске куће у Србији. Наши филмови су учествовали на највећим филмским фестивалима и тамо освајала значајне награде. (Кан, Берлин, Торонто, Сан Себастијан, Москва...)

Zillion film нуди услуге извршне и ко-продукције за потребе припрема и снимања дугометражних, кратких и документарних филмова као и за потребе ТВ серија и реклама на територији Србије и Црне Горе.

Zillion film обавља послове од развоја сценарија, преко развоја пројеката до извиђања локација, кастинга, израде буџета, разраде сценарија, израде плана снимања као и све врсте организационих и логистичких услуга.

Последњи велики успех је филм и серија КРАЉ ПЕТАР ПРВИ, који се сигурно може сматрати највећим продуцентским подухватом не само Зиллиион филма, већ целокупне српске кинематографије.

Zillion film доо
Pancevacka 6
0641235994