Perfect VisionPerfect Vision, Subotica

Perfect Vision

Центар за ласерску хирургију ока Perfect Vision, основан је 2010. године као део поликлинике Кућа здравља из Суботице. Простире се на 600м2 обухватајући 4 амбуланте, кабинет за ласерско скидање диоптрије, хируршки блок са 2 операционе сале, апартмане за пацијенте и све пратеће просторије.

Захваљујући високоспецијализованом кадру и примени врхунске технологије и најсавременијих метода у дијагностици и хируршком лечењу болести ока, пружамо офталмолошке услуге по највишим светским стандардима.

Наш 25-очлани тим чини 10 офталмолога, међу којима су највећи експерти офталмологије у Србији из области хирургије катаракте, глаукома, корнеалне трансплантационе хирургије, хирургије ласерског уклањања диоптрије и хирургије задњег сегмента ока, који долазе са Клинке за очне болести из Београда и Новог Сада.

У хирургији катаракте са имплантацијом мултифокалних (трифокалних) интраокуларних сочива, према подацима добијеним од дистрибутера сочива за Србију, као установа без гостујућих хирурга из иностранства, заузимамо челну позицију са највећим бројем извршених операција.

Број наших пацијената расте из године у годину. Поверење нам је указало неколико десетина хиљада пацијената из 33 земље света.

Друштвено одговорно пословање је од самог оснивања интегрални део нашег пословања. Реализовали смо преко 50 пројеката бесплатних прегледа и предавања за разне социјалне категорије људи (деца, студенти, стари) у 15 градова широм Војводине, као и више од 30 робних и новчаних донација.

Perfect Vision
Сенћански пут 3, Суботица
0656565024