Neofyton д.o.oNeofyton

Neofyton д.o.o

Компанија Neofyton већ дуже од четврт века успешно послује на тржишту Србије и региона пружајући врхунску услугу за пластичну и гумарску индустрију, и јединствени систем “кључ у руке”.

Циљ компаније јесте да у сваком моменту испоручи највиши стандард услуга-најквалитетнију опрему и сервис, из једног извора. Управо је интеграција процеса – продаја и консалтинг, испорука и пуштање машина у рад, сервис и обука, као и партнерство са купцима, основна окосница пословања и развоја.

Neofyton је динамична компанија оријентисана ка иновацијама, основана 1992. године у Новом Саду. Успех компаније се темељи на заступању светских лидера у индустрији прераде пластике и гуме - Engel, Piovan, Eurochiller, MB Conveyors , Tria i Sipa. Neofyton је заступник за тржишта Србије, Хрватске, Босне и Херцеговине, Македоније, Црне Горе, а од 2016. и за тржиште Африке. Neofyton партнер Engel Аустрија.

Пројектовањем, имплементирањем, праћењем, аутоматизацијом и одржавањем више од 450 машина за бризгање пластике. AD Plastika Сплит, Aling Conel Гајдобра, Bekto-Precisa Горажде, Дрина-пластика Нова Пазова, Greiner&JP Нова Пазова, Grundfos Инђија, JCMM-Magneti Marelli Крагујевац, MA-COM - Мостар, Marquard Veles, Mecaplast/Nocares Зрењанин, Пештан Аранђеловац, RPC-Superfos Грачаница, Сања IPPI Нова Пазова, SCGM Крагујевац, Soylmez Житорађа, Telur Загреб, Tehnoplast Нови Бановци, Valdom Шид, Veritas Сарајево, WIK Прилеп...и још више од 250 компанија.

Neofyton д.o.o
Партизанска 27б, Нови Сад
0631151016