Big Blue TravelBig Blue Travel

Big Blue Travel

Креативност, висока професионалност и врхунска услуга уз испуњавање највиших стандарда у туризму, је оно што нас издваја у свету туризма.

Tуристичка агенција Big Blue основана је у мају 2006. године ca жељoм да пружи искључиво квалитет када је реч о пажљиво бираним дестинацијама од стране тада малог колектива.

Већ у првој години пословања са нама је на летовање у Турску отишло 1.750 путника задовољних путника, да бисмо у наредним сезонама постали лидери на тржишту југоисточне Европе када су у питању аранжмани у земљи која излази на четири мора.

У међувремену проширили смо понуду са циљем да пружимо путницима све дестинације на једном месту.
Поред аранжмана које имамо у понуди за Турску, Грчку, Египат, Шпанију, Италију, Малту, земље у региону, Уједињене Арапске Емирате.... већ 11 година успешно реализујемо индивидуална путовања за далеке дестинације, као и индивидуалне аранжмане за европске и светске метрополе, егзотична острва, узбудљива крстарења...

Сваким радним даном од 9.00 до 21.00 и суботом од 10.00 до 15.00 часова можете посетити неку од наших пословница у Београду - Коларчева 3, YUBC Михаила Пупина 10А, локал 20 и Средачка 5а или Новом саду - Булевар Михајла Пупина 2 (ТЦ Норк) и Булевар Ослобођења 94.

Big Blue Travel
Коларчева 3, Београд
011 41 41 411