CCS SolutionsCouchCoach

CCS Solutions

Вест која је одјекнула регионом последњих дана јесте да је српски стартап CouchCoach одабран међу осам најперспективнијих европских стартапа, и да је на недавно одржаном 5th B2B Software Days у Бечу имао запажен наступ. Оснивачи овог стартапа Ненад Николин и Никола Крстић имају разлога да буду поносни на овај успех као и на чињеницу да апликација за кошаркашке навијаче коју су направили стиче све више поклоника.

Да се ради о иновативној апликацији, уз коју навијачи на потпуно нови начин доживљавају утакмице тимова за који навијају доказ је почетак сарадње са најзначајнијим европским кошаркашким такмичењем Euroleague, као и са регионалним ABA i ABA2 лигама, као и Кошаркашком лигом Србије и Кошаркашким савезом Србије.

По речима оснивача нова верзија апликација која је однедавно доступна на Apple и на Google store сваким даном добија све више поклоника а очекивања су велика пред завршна такмичења у клупским лигама.

Суштина саме апликације је у томе да навијачи предлажу тренеру са којом првом поставом да започне утакмица, у току самог меча могу да захтевају да неки играч уђе у игру, односно да неки играч напусти игру.

Могуће је када тим игра лоше од тренера захтевати да затражи тајм аут, а могуће је и лајковати и дислајковати измене и тактику коју спроводи тренер.

Све наведене акције се зависно од дешавања на терену обрачунавају према алгоритму који је уникатан на целом свету.

CCS Solutions
Крунска 52, Београд
+381693320700