ВИНАРИЈА КОВАЧЕВИЋVINARIJA KOVAČEVIĆ

ВИНАРИЈА КОВАЧЕВИЋ

ВИНО&ЉУДИ
Традиционално производимо вина која су у себе уградила оно најлепше из фрушкогорског поднебља. Она имају одређени већ препознатљив карактер, а доступна су на трпезама широм света.

Како бисмо у потпуности одговорили природи која нас окружује окрећемо се органској и биоднимачкој производњи како би на што природнији начин слику поднебља осликали у винима која правимо за вас.

Оснажујемо домаћинства и непрестано запошљавамо нове људе. Они уносе сопствени дух и нове вредности, а самим тим и традиционално пословање породице Ковачевић добија сасвим нову перспективу. Свакодневно вас дочекујемо на јединственом путу који се протеже од винограда преко подрума и средњовековних манастира, па све до трпезе винске куће Ковачевић где вас чекају домаћи специјалитети Срема упарени са винима фрушкогорског поднебља.

Наша мисија је да осунчане пределе Фрушке горе, посебног природног драгуља, учинимо доступним у винској чаши, а њене пејзаже додатно оживимо новим садржајима. Шири смисао нашег пословања води главни мото који гласи ''вино и људи''.

Вама смо захвални што допуштате да наша вина постану део вашег особеног шарма.
Ту смо за вас.

ВИНАРИЈА КОВАЧЕВИЋ
ĐOKE ŠUNDUKOVIĆA 85, IRIG
0631044943