Nectar дооNectar

Nectar доо

Nectar је домаћа компанија која је за 20. година постојања, прешла дуг пут од малог породичног бизниса до регионалног лидера у производњи воћних сокова, остваривши више од милијарду евра бруто додате вредности у Србији од оснивања.

Данас у оквиру Nectar групе послују Nectar, Fructal i Heba. Компанија остварује преко 100 милиона еура годисњег прихода, и извози у преко 60 земаља широм света. Запошљава директно преко 1300 запослених.

Компанију Nectar карактерише домаћи квалитет који долази из потпуно заокруженог процеса производње и то на домаћем терену – наше воће долази из сарадње са преко 10.000 фармера, али и са наших плантажа које се простиру на преко 650 хектара. Можемо се похвалити највећим капацитетима за примарну прераду воћа од преко 120.000 тона годишње, а највећи део прераде воћа обавља се на три локације у Србији.

Свака шеста јабука која остане у Србији се преради у Nectar постројењима. За 20 година компанија Nectar је подржала 5.500 радних места у систему вредности, изградила преко 30 брендова и апсолутни је лидер са 22% тржишног учешћа на регионалном тржишту сокова. Једина смо домаћа, породична компанија, 100% у власништву породице, која се са својим консолидованим приходима налази на листи 100 најуспешнијих компанија у Србији по подацима АПР-а и осми најјачи бренд у регион према Valicon листи.

Nectar верује да је формула успеха: бити компанија која негује породичне вредности и НИЈЕ СВЕЈЕДНО филозофију пословања.

Nectar доо
Новосадски пут 9, Бачка Паланка
064 86 84 342