ZLATIBORAC ПРЕДУЗЕЋЕ ЗА ПРОИЗВОДЊУ, ПРОМЕТ И УСЛУГЕ ДРУШТВО СА ОГРАНИЧЕНОМ ОДГОВОРНОШЋУ, БЕОГРАД (ЧУКАРИЦА)Zlatiborac

ZLATIBORAC ПРЕДУЗЕЋЕ ЗА ПРОИЗВОДЊУ, ПРОМЕТ И УСЛУГЕ ДРУШТВО СА ОГРАНИЧЕНОМ ОДГОВОРНОШЋУ, БЕОГРАД (ЧУКАРИЦА)

Компанија „Zlatiborac“ је основана 1992. године, са идејом да се кроз непрекидну модернизацију и примену савремених технологија, задржи традиционалан концепт производње златиборских сувомеснатих производа. Специфичност регије и климатских услова села Мачкат, природан процес сушења меса на буковом дрвету, уз примену јединствене рецептуре, допринели су да се „Zlatiborac“ издвоји на домаћем тржишту, у региону, као и на иностраним тржиштима, Русије, Белорусије, Казахстана, Азербејџана, Ирака, Шведске, Аустрије.

Пословни процес се одвија у оквиру савремених капацитета и опреме, на 40.000m² производног простора, уз испуњавање најважнијих стандарда и сертификата за квалитет и безбедност хране. Сам технолошки процес је заснован на традицији изворних начина припреме, уз велико учешће мануелног рада. Како би производња била у функцији заштите права потрошача на квалитетан и безбедан производ, примењени су стандарди HACCP, IFS, EAC, HALAL.

Квалитет производа „Zlatiborac“ потврђују и бројне награде које компанија, годинама уназад, добија. Немачко пољопривредно друштво је наградило „Zlatiborac“ производе највишим оценама и медаљама за квалитет. У вишегодишњем учешћу на такмичењу „Ham and Sausage Quality Competition“, освојено је више од 100 медаља за врхунски квалитет производа. Удружење потрошача Србије, у последњих девет година, поклања „Zlatiborcu“ своје поверење признањем „Мој избор“.

ZLATIBORAC ПРЕДУЗЕЋЕ ЗА ПРОИЗВОДЊУ, ПРОМЕТ И УСЛУГЕ ДРУШТВО СА ОГРАНИЧЕНОМ ОДГОВОРНОШЋУ, БЕОГРАД (ЧУКАРИЦА)
Мојковачка 58, 11136 Београд
+381648193883